Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σχετικά

Η επιχείρηση KAPLANIS FRUITS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση, συσκευασία και εμπορία αγροτικών προϊόντων. Τα πρώτα βήματα έγιναν το 1948 από τον πατέρα Γεώργιο Καπλάνη και στη συνέχεια ανέλαβε ο γιός Νικόλαος Καπλάνης όπου συνέχισε και επέκτεινε την επιχείρηση.

Η έδρα της επιχείρησης είναι στο Ψάρι του Νομού Ηλείας, που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Μανωλάδας, όπου καλλιεργούνται συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια οι φράουλες.

Πιστοποιήσεις

Οι εργαζόμενοι επιδέχονται ανάλογη εκπαίδευση με το τμήμα απασχόλησής τους. Όλα τα υλικά προέρχονται από εγκεκριμένους προμηθευτές τόσο από Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Τα προιόντα μας είναι πιστοποιημένα και ακολουθούν τα πρότυπα GLOBALGAP, IFS , GRASP.

Φιλοσοφία

Η διαφύλαξη των παρακάτω αξιών, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι και
θεμελιώδης αρχή της στρατηγικής μας.

 • Eνημερωνόμαστε συνεχώς ώστε να υπάρχει άμεση κατανόηση και προσαρμογή στις συνεχείς αλλαγές των αναγκών του κάθε πελάτη και της αγοράς.
 • Τηρούμε αυστηρές επαγγελματικές προδιαγραφές
 • Αναζητούμε σύγχρονη τεχνογνωσία
 • Συνεργαζόμαστε μόνο με έμπειρα και άρτια καταρτισμένα στελέχη
 • Ακολουθούμε συνέπεια και τήρηση των δεσμεύσεων προς κάθε πελάτη
 • Διατηρούμε τακτική επικοινωνία ώστε να είμαστε ενήμεροι της τρέχουσας κατάστασης της αγοράς  
 • Εφαρμόζουμε ευελιξία στις απαιτήσεις της κάθε χώρας
 • Πιστεύουμε στη δημιουργία αξιών μέσα από την ειλικρίνεια, την
  ομαδικότητα, τον επαγγελματισμό και τη διαρκή εξέλιξη.
 • Αναζητούμε συνεχώς προϊόντα για την καλύτερη ικανοποίηση των
  απαιτήσεων των πελατών μας.
 • Προσπαθούμε να προσφέρουμε πρωτοποριακές υπηρεσίες για να διαφοροποιηθούμε απ τον ανταγωνισμό, υιοθετώντας νέες τεχνολογίες
  και μεθόδους.

Εγκαταστάσεις

Η KAPLANIS FRUITS στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της έκτασης 5500 τ.μ. , με περιβάλλοντα χώρο επιπλέον έκτασης 10000 τ.μ., διαθέτει 6 υπερσύγχρονους ψυκτικούς θαλάμους, χωρητικότητας 100 τόνων για την κατάλληλη πρόψυξη των φραουλών. Επιπλέον διαθέτει περίπου 1000 στρέμματα θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων, όπου καλλιεργούνται φράουλες.

Στόχοι

Μακροχρόνιες Ποιοτικές Σχέσεις

Δημιουργία μακροχρόνιων ποιοτικών σχέσεων εμπιστοσύνης

Σεβασμό στο
περιβάλλον

Σεβασμό στο περιβάλλον – οικολογική ευαισθησία – ευρωπαϊκά πρότυπα ουσιών

Συνεχής Ανάπτυξη
σε νέες αγορές

Συνεχής ανάπτυξη και επέκταση εξαγωγών σε νέες αγορές και αύξηση της τοπικής αγοράς

Διαρκής αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού

Διαρκής αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού μας, υιοθέτηση τεχνικών μεθόδων και τεχνολογικών υπηρεσιών που διαρκώς ανανεώνονται, ώστε να διατηρούμε την ηγετική θέση μας στον κλάδο με την ταχύτερη εξυπηρέτησή των πελατών και με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Εξαγωγή

Η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εξαγωγικές χώρες αγροτικών προϊόντων και ειδικότερα φρούτων, καθώς η παραγωγή αλλά και η κατανάλωσή τους συνεχώς αυξάνεται. Η εταιρεία μας ακολουθεί στρατηγική συνεχούς επέκτασης των δραστηριοτήτων της στις διεθνείς αγορές. Η καλή ποιότητα, η συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις και η άρτια οργάνωση όλων των τομέων της εταιρείας μας, έχουν βοηθήσει ώστε το προϊόν μας να φτάσει σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο καθώς η ελληνική φράουλα να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες.